Monday, October 19, 2009

Let's make things sexier



Philips brengt een serie sensual stimulators op de markt. "Om elkaar op nieuwe manieren te verkennen en te stimuleren en zo uw seksleven een nieuwe intieme en spannende dimensie te geven," aldus de website.

De stimulatoren hebben klinkende productnamen zoals we die van Philips gewend zijn: de HF8410 (met opwarmfunctie) en de HF8430 (inclusief drie LED-sfeerlampjes). De vormgeving van de apparaten is een antwoord op bestaande achterhaalde en slecht verzorgde sexspeeltjes, zegt Philips in een persbericht. De HF-serie is gemaakt van tactiel materiaal en uiteraard ergonomisch verantwoord, voor hem en haar.

Om stellen verder op weg te helpen kunnen ze op de site bijvoorbeeld achtergrondinformatie vinden over gevoelige plekken, in de vorm van een te downloaden liefdeszondekaart. En voor de onafhankelijke credibility heeft Philips relatie-expert Laura Hall ingehuurd: "Dit is de eerste serie producten die specifiek is ontwikkeld met beide partners in gedachten."

Het ziet er allemaal ontzettend lief en gezellig uit: sex op z'n Philips'. Om de producten op een eigentijdse manier onder de aandacht te brengen is de website Sex Talk bedacht (let op de waarschuwing: "This site contains words of an adult nature"). Daar vind je een tag cloud met live Twitter-berichten over sex.

Dan is er nog een winactie: door berichten met #philipssextalk te twitteren maak je kans om één van de speeltjes te winnen. Grijp die kans, want voor zover ik kan zien heeft nog niemand(!) dat gedaan. Ook het eigen Twitter-account van de Sex Talk is met 88 followers en 5 tweets een jammerlijk mislukte poging van het zoveelste consumentenmerk dat 'iets met Twitter' moest.

1 comment:

  1. AAAAH weer geniaal! Ik lach me werkelijk ziek.
    Hier moet een TV programma voor komen. Iets met Nu! Nieuw! ofzo.
    Ik heb echt tranen in mijn ogen van het lachen.
    Serieus.

    ReplyDelete